Translate

tirsdag den 27. marts 2012

Street Shooting søndag før cykelløb


Så skete det er ikke måtte ske. Jeg løb tør. Der var ikke andet at gøre end "hen til Ydmir's Servickiosk" og fylde lageret op. Jeg ved ikke rigtig hvad det er med Ydmir's, men det er ganske enkelt byens bedste. Hvad der gør det, ved jeg ikke, om det er lagringen eller er det hans særlige import fra De Hollandske Antiller er ikke rigtig til at sige, men magen til holdbare engangslightere findes ikke over hele staden.

For at skyde genvej plankede jeg den hen over muren til Frederiksberg kirkegård, det havde jeg nu ikke behøvet, da det var en ganske almindelig åbningsdag.

Jeg faldt lidt i staver over de pragtfulde gravsteder, og tænkte på alle de penge jeg havde spildt på at futte rundt på Kreta og lignende lokaliteter for at se på sten, jern og kobberskulpturer, når jeg lige så godt kunne have set dem henne om hjørnet.

Det randt mig i hu at jeg i går aftes havde set en udsendelse om Wall Street slemme drenge - og tænke at det måske var typer som dem der måtte indrette slige pragtfulde gravsteder og mausoleumer, således at der blev tænkt noget stort og godt om dem når de var gået hinsides.
Det håber jeg dog ikke. Altså at der bliver tænkt noget stort om dem, eller at dem der har indrette disse gravsteder er ligsom de slemme puslinger fra Wall Street.
Og gad egentlig også vide om der er elevator i nedstående mausoleum? Men flot det er det, og det ville sikkert også gøre sig glimrende som champignondrivhus.

Jeg kom ud fra kirkegården ved indgangen til Det Kongelige Haveselskabs Have, og ku' spotte at der var fernisering - ind og se på kunst - og jeg blev ikke skuffet.

Den ene kanon kunstner efter den anden var i færd med at hænge op efter den anden - den første malerinde fik jeg ikke fat i navnet på  - men hun var inspireret af grafitti (eller Street Art om man vil) fra Berlin - jeg sagde dum som jeg var at hun skulle prøve Athen.

Den næste skulptør heder Line Carlsen, jeg fik ikke snakket med hende, men jeg er blevet fan.

Udenfor Frederiksberg Have stod der en musiker og truttede i hornet - akkompagneret af et elektronisk apparat der udsende en dunkel inciterende sambarytme - på grænsen til tja tja tja. Jeg sikrede mig inden jeg donerede de obligatoriske mønter at han var medlem af og overholdt musikerforbundets tarif - om han var bekendt med hviletidsbestemmelserne og om der var indført en rygepolitik for området - han nikkede til mig - og pengene dalede ned i hans hat - og katarsis var foretaget.
Så var det om at tage benene på nakken og komme hjem og se cykelløb - eller dobbelt cykelløb. Criterium Internationale fra Korsika - og Catalonien Rundt fra Catalonien.
Og sig mig nu - er det ikke Ida Bjørn - i fuldt firspring på vej hjem for at se cykelløb. Catalonien Rundt - eller Ciriterium - hvem ved.

De tre første billeder er  HDR (flere billeder af det samme med forskellig eksponering tid, med håndholdt kamera, samlet i et program ved navn Photomatric), de andre billeder er out off the box, klik klik klik, kamera: Sony NEX-7.


www.gunnarhansen.dk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar